Webdesign Sint-truiden

Webdesign - Vindbaarheid - Service

Wij bouwen 100% op maat gemaakte websites, gespecialiseerd in de vindbaarheid en bieden u gratis service.

op maat gemaakte websites

Wat wil dit nu zeggen?

Onze filosofie is dat je zelf eerst tevreden moet zijn van je website, anders ga je deze nooit aanhalen bij jouw klanten. Veel ondernemers hebben een website en wisten op dat moment niet goed hoe hun website er uit moest zien.

Doordat wij de website altijd komen voorstellen als deze voor 80% klaar is, kan u in deze fase aan ons laten weten wat u graag zou willen veranderen, wat u mooi vindt en ook wat u minder vindt.

in vindbaarheid

95% procent van alle zoekopdrachten zijn op Google.

Vanuit deze strategie gaan wij uit voor uw website vindbaar te maken. Het zou spijtig zijn als je een mooie website hebt en deze niet zichtbaar zou zijn in de zoekresultaten.

Samen gaan we kijken naar welke klanten jij wilt aantrekken tot jouw website. Dit gaat gepaard met een goede SEO analyse zodat we een duidelijk en strategisch plan hebben voor de vindbaarheid van jouw nieuwe website.

service voor u & uw website

Service is een zeer groot woord!

Bij DC Design bieden wij u een gratis service op vlak van onderhoud van uw website, aanpassingen van uw content & tips and tricks rond uw marketing.

Doordat wij deze service volledig voor u doen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw website of deze wel goed zichtbaar is of dat deze wel up to date is.

Wij geven u een garantie dat aanpassingen gebeuren binnen de 48uur. 

Woorden vertellen natuurlijk veel, maar wij zetten deze ook graag om in daden! Kom in contact met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Vindbaarheid en Design is de som van een goedwerkende website

Laatste realisaties

Tessenderlo

Saldoconstruct

Saldoconstruct Metaalwerken is sinds enkele jaren een vaste waarde in de Limburgse metaalindustrie. Meer bepaald zijn we gespecialiseerd in het bewerken van metaal tot volledig afgewerkte producten. Denk daarbij aan trappen, poorten, balustrades, etc.
Klik hier voor de website

Beverlo

Goven BVBA

Goven is een familiebedrijf met kwaliteit op de eerste plaats, jarenlange ervaring, met altijd oog voor efficïentie en professionaliteit.
Klik hier voor de website

Heusden Zolder

Kiwi

Mijn naam is Kimberley Willems uit Zolder en ik heb een passie voor het creatieve. Copywriting is een beetje het verlengde van mijn opleiding ‘communicatiemanagement’ maar schrijven is ook altijd wel een beetje een hobby geweest. Het was voor mij dan ook geen grote stap om er uiteindelijk professioneel mee aan de slag te gaan.
Ik hoop samen met jullie nog veel mooie projectjes af te leveren!
Klik hier voor de website

Sint-truiden

Gezond van bij ons

Gezond van bij ons verkoopt niet alleen verschillende soorten Haspengouws fruit, maar ook hun eigen ambachtelijke vruchtensappen, confituur, siroop en likeur onder de merknaam ‘Gezond van bij ons’.
Klik hier voor de website

Kermt

Tiboss

Tiboss spuit- en schilderwerken, gelegen te Kermt, biedt een hoge kwaliteit van verfproducten en technieken zowel voor binnen- als buitentoepassingen, én dat op maat van uw project.
Tiboss is één van de initiatiefnemers op de markt op gebied van ‘spraypaint’. Zij kunnen dan ook met trots zeggen steeds op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe technieken, materialen en producten waardoor ze een constante groei kennen.
Klik hier voor de website

Tessenderlo

Wrapsigns

Website

Tessenderlo

Saldoconstruct

Website

Beverlo

Goven BVBA

Website

Heusden Zolder

Sint-truiden

Gezond van bij ons

Website

Kermt

Tiboss

Website

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten
&
wilt u graag een op maat gemaakte offerte?